Dans

Dansdemo’s

dans worksops marcus van teijlingen

Wil je aan jouw feestelijke evenement een swingende draai geven? Samen met zijn danspartner geeft Marcus een spectaculaire dansdemo. En als jullie na zijn optreden zelf ook niet meer stil kunnen zitten, dan leert hij jullie graag hoe je zelf ook de dansvloer kan veroveren met de beste dansmoves. Neem nu contact op voor meer informatie en boekingen.

Dansworkshops

Zoek jij een originele activiteit voor bijvoorbeeld jullie teambuildingsdag of verenigingsuitje? In een exclusieve workshop brengt Marcus iedereen al dansend, in een gezellige en ongedwongen sfeer tot elkaar. Neem nu contact op voor meer informatie en boekingen.

Bruidsdans

Heb je trouwplannen en wil je jullie gasten verrassen met een spectaculaire openingsdans? Marcus maakt speciaal voor jullie een unieke choreografie op jullie lievelingsnummer én leert jullie uiteraard iedere dansmove. Of je nu wel of geen danservaring hebt, Marcus zorgt ervoor dat jullie het stralende, dansende middelpunt zijn op de mooiste dag van jullie leven. Neem nu contact op om de mogelijkheden en wensen door te spreken.

Privé dansles

prive dansles marcus van teijlingen

Wil jij je ballroom of latin skills naar een hoger niveau tillen? In de privélessen werkt Marcus samen met jou heel gericht aan jouw danskwaliteiten om het allerbeste in jou naar boven te brengen. Neem nu contact op voor meer informatie en boekingen.