VRIENDINNENDAG/ VRIJGEZELLENDAG

Speciaal voor (vrijgezellen) groepen hebben we 2 arrangementen samengesteld. We bieden u de volgende keuze:

 

Arrangement 1 

 

Fotoshoot met professionele visagie

 

 • Locatie: Fotostudio Genemuiden /kan ook op locatie
 • Ontvangst met koffie en thee
 • Incl. 1 individuele foto en 1 groepsfoto. Beide in hoge resolutieAlle foto’s worden professioneel bewerkt en geretoucheerd en zijn portfoliowaardig.
 • Duur circa tot 8 personen 3/5 tot 4/5 uur  (meerdere personen langer/ minder korter)
 • Iedereen zal worden opgemaakt door Marcus of andere professionele visagist(e) De fotoshoot wordt gedaan naar je eigen wensen en ideeën. Onze fotograaf geeft daarin graag advies. Extra foto’s kunnen altijd worden nabesteld voor een gereduceerde prijs via een besloten website en worden via de email naar de klant toegestuurd waarin ze zelf een keuze kunnen maken om ze eventueel te laten afdrukken. Alle foto’s worden professioneel bewerkt en geretoucheerd en zijn portfoliowaardig. Er is een koeling en kleine kantine aanwezig voor een eventueel zelf bereide lunch.

 

 Arrangement 2

 

Workshop plus professionele visagie en tips van Marcus van Teijlingen.Lunch, drankjes, en een professionele fotoshoot.

 

 • Locatie: Partycentrum Coelenhagen te Wezep of in overleg op een andere locatie
 • Ontvangst met koffie en thee
 • Keuze uit:

workshop 1:  “Body and Mind Choaching”.  Dit is een workshop voor iedereen die wat zekerder door het leven wil gaan. Faalangst, weinig zelfvertrouwen?  Houding en lichaamstaal bepalen voor een belangrijk deel de communicatie met anderen. Zowel privé en op het werk kan een gesloten houding iemand behoorlijk belemmeren. In de workshop leert Marcus van Teijlingen hoe u uw beste kant naar boven haalt door een goede houding aan te leren en soepel te bewegen. Je krijgt tenslotte maar één kans om een eerste indruk te maken! En als toekomstige bruid wil je natuurlijk op je allerbest naar voren komen.

 

Workshop 2:” Dansworkshop”:  Dansen geeft energie en plezier en dansen kun je leren! Marcus brengt zijn kennis, jaren lange ervaringen  en passie graag over op anderen. In een dansworkshop brengt hij groepen in beweging. Marcus zal vooraf bespreken met de klant of ze een speciale voorkeur hebben, wat voor type dans er aangeleerd gaat worden. 

 

Workshop 3: “Model in één dag” In deze workshop zit van alles een beetje. Denk aan een stukje bewegen, catwalk-training, mooie houding en lichaamstaal aanleren en lekker even ontspannen dansen. In zijn workshops brengt hij jong en oud in beweging.

Een workshops duurt ongeveer 1 uur. Er kan 1 type workshop per groep besproken worden.

 

 • Fotoshoot inclusief 1 individuele foto en 1 groepsfoto. Beide in hoge resolutieDe foto’s worden professioneel bewerkt en geretoucheerd en zijn portfoliowaardig. U krijgt deze foto’s via de mail toegestuurd. Iedereen zal worden opgemaakt door Marcus of andere professionele visagist(e) De fotoshoot wordt gedaan naar je eigen wensen en ideeën. Onze fotograaf geeft daarin graag advies. Extra foto’s kunnen altijd worden nabesteld voor een gereduceerde prijs via een besloten website en worden via de email naar de klant toegestuurd waarin ze zelf een keuze kunnen maken om ze eventueel te laten afdrukken. Alle foto’s worden professioneel bewerkt en geretoucheerd en zijn portfoliowaardig.
 • Incl. lunch en 3 drankjes (kan eventueel worden omgezet naar een diner met een meerprijs) 

 

 • Duur arrangement circa 6 a 7 uur. (Vanaf 10 personen) bij minder personen zal de tijd korter zijn  

 

Bij onze arrangementen staan gezelligheid, ontspanning en plezier voorop. Je kunt er zeker van zijn dat Marcus en Willemijn hier altijd weer een verrassende draai aan weten te geven! We hopen jullie met één van onze arrangementen een onvergetelijke dag te bezorgen en verwachten dat jullie nog jaren nagenieten van de bijzondere foto’s!

Voor meer informatie of prijsopgave kunt u reageren via het contactformulier

Contact formulier

Heeft u nog verdere vragen?

Neem dan gerust contact met ons op!