Marcus & Willemijn

Marcus werkt ook graag met professionele partners samen. Voor de workshops waar een fotoshoot bij in zit, zal fotografe Willemijn Roeland aanwezig zijn. Marcus en Willemijn werken al een aantal jaren met veel plezier samen en verzorgen naast de foto’s ook de visagie en modellen coaching   

Willemijn fotografeert in haar eigen studio in ijhorst of op locatie. Een fotografie studio voor glamour/bruidsreportage en portret foto’s, waar kosten nog moeite worden gespaard om de perfecte foto te schieten. Visagie, haartips, kledingadvies en poseer lessen zitten allemaal in het all in pakket. Uiteraard worden de foto’s in hoge resolutie, geretoucheerd en portfolio waardig bij u afgeleverd!  

Bij de arrangementen staan gezelligheid,ontspanning en plezier voorop. Je kunt er zeker van zijn dat Marcus en Willemijn hier altijd weer een verrassende draai aan weten te geven! Zij hopen u met één van de arrangementen een onvergetelijke dag te bezorgen en verwachten dat u nog jaren kunt nagenieten van de bijzondere foto’s. 

Klik hier om naar de site van Willemijn te gaan

Contact formulier

Heeft u nog verdere vragen?

Neem dan gerust contact met ons op!